Haos u Parovima: Zvezda Granda poručio Miljani - Pomogao bi joj da se psihički izleči! VIDEO

Izvor: Svet plus, 13.Jan.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Parovima: Zvezda Granda poručio Miljani - Pomogao bi joj da se psihički izleči! VIDEO

Danas je nastao opšti haos u rijalitiju Parovi zbog gostovanja Zvezde Granda, Mišela Gvozdenovića, kog je pre nekoliko godina uhodila Miljana Kulić!

Tokom emisije "Upoznajte Parove", Miljana Kulić je pevača Mišela Gvozdenovića nazvala klošarom, što njega nije uvredilo, ali je imao da joj poruči par stvari. Naime, on joj je rekao da njena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << reč ne znači ništa u Srbiji, a kamoli njemu, te da njegova porodica ne živi od socijalne pomoći za razliku od njene. Na kraju je definisao Kulićku kao osobu "X, Y, Z" i poručio da bi joj rado pomogao da se psihički izleči, čak bi organizovao i humanitarni koncert da se prikupe sredstva za njeno lečenje, kao i da misli da ljudi kao što je ona ne treba da budu na slobodi, a kamoli u rijalitiju!

Pogledajte šta je on sve ispričao:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.