Haos na Grandu! Šerifovićka psovala: Pun mi je k**** svega! )foto)

Izvor: Svet, 17.Apr.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos na Grandu! Šerifovićka psovala: Pun mi je k**** svega! )foto)

Marija Šerifović danas je kasnila na snimanje Zvezda Granda, ali je za to imala opravdan razlog. Ona je preksinoć imala koncert u Ljubljani, a sinoć u Bihaću i jedva se vratila za Beograd.
Pravo sa puta je stigla u Grandov sutdio na Košutnjak u trenerci i bez šminke. Nije stigla ni da ode do kuće da se presvuče.

“Ma ajde bre, pun mi je k**** više svega. Sad sam s puta došla, nisam spavala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mrtva sam,” jadala se Šerifovićka organizatorki dok je ulazila u studio.
Biće ovo naporna nedelja za Mariju budući da su snimanja zakazana i za sutra i za prekosutra.
svetNikola Tomić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

MARIJA ŠERIFOVIĆ NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI PRITISAK: Pun mi je ku.ac svega!

Izvor: Kurir, 17.Apr.2017

...Ona je preksinoć imala koncert u Ljubljani, a sinoć u Bihaću i jedva se vratila za Beograd..Pravo sa puta je stigla u Grandov studio u trenerci i bez šminke Nije stigla ni da ode do kuće da se presvuče.."Ma hajde bre, pun mi je kuac više svega Sad sam s puta došla, nisam spavala, mrtva sam",...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.