HITNO OPET MORA POD NOŽ! Zvezda Granda objavio fotku iz BOLNICE, PROPALA OPERACIJA - mora da je ponovi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 21:20

HITNO OPET MORA POD NOŽ! Zvezda Granda objavio fotku iz BOLNICE, PROPALA OPERACIJA - mora da je ponovi!

Neuspela operacija rezultirala ponovnom hospitalizacijom

Pevač koji je stekao slavu "Zvezda GrandaSloba Vasić rešio je da jednom za svagda stane na put višku kilograma i konačno svoju liniju dovede u red.

Kada je na vagi video 150 kilograma, odlučio je da ugradi balon u želudac, međutim ova intervencija nije dala željene rezultate.

Nakon operacije, Vasić je opet završio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bolnici i to zbog vađenja balona iz želuca, koji je počeo da mu stvara problem.

- Ja sam radio to ugrađivanje balona, ali mi nije uspelo, baš sam pre neki dan išao da izvadim tu stvar iz sebe. Počelo je jako da mi smeta, imao sam gorušice i hvala Bogu izvadio sam. To sam imao nekih godinu dana, jednostavno kod mene nije uspelo iako možda neko ima dobro iskustvo - otkrio je pevač za "Pink.rs".

Sloba je objavio na svojim društvenim mrežama fotku iz bolničke postelje, čime je izazvao zabrinutost fanova!

Na posletku Sloba je skinuo sve ukupno 20 kilograma, a kako je ispričao njegova dijeta se zasniva na smanjenju unošenja ugljenih hidrata, ali i povećanju unosa proteina.

Mnogi kažu da Vasić izgleda bolje nego ikad, a što je najbitnije nadamo se da neće više imati zdravstvene probleme.

A post shared by Slobodan Vasic (@slobavasic_official)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.