FILIP prodrmao ZVEZDE GRANDA!

Izvor: OkRadio.rs, 03.Jan.2017, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILIP prodrmao ZVEZDE GRANDA!

Filip Jovanović, mladi takmičar iz Vranja oduševio je žiri i publiku na "Zvezdama Granda", opšti je utisak posle novogodišnje emisije ovog programa. Filip je otpevao najpre "Lelu Vranjanku", a potom i "Dobro da nije veće zlo" Lexington benda. Sve je počelo sa slavnom „Lelom“ kada je podigao publiku na noge i dobio svih pet glasova žirija. Izvođenje pop hita Leksington benda ostavilo je publiku na nogama, da igra uz Filipovo pevanje. Nakon baraža, dalje je prošlo, pored Filipa Jovanovića, još devet učesnika takmičenja.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vranje iznedrilo još jednu muzičku zvezdu

Izvor: juGmedia, 03.Jan.2017

VRANJE- Filip Jovanović (20) iz Vranja učešćem u „Zvezde Granda“ pobrao je simpatije publike u zemlji ali i šire, a na njegovo izvođenje pesama nije ostao imun ni kompletan žiri...U novogodišnjem izdanju emisije emitovanoj sinoć, Filip Jovanović najpre se  predstavio čuvenom pesmom „Lele...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.