Dok se svi pitaju zašto nema Zvezda Granda na malim ekranima, Marija Šerifović se OGLASILA na društvenim mrežama

Izvor: Blic, 04.Okt.2017, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok se svi pitaju zašto nema "Zvezda Granda" na malim ekranima, Marija Šerifović se OGLASILA na društvenim mrežama

Iako je prva emisija popularnog muzičkog takmičenja trebalo da se emituje prošle nedelje, do toga nije došlo, a stalna članica žirija "Zvezda Granda" sada se dotakla ove teme.

Marija Šerifović biće u ulozi žirija i ove sezone poznatog šou programa, a dok svi spekulišu o razlozima što "Zvezda Granda" još uvek nema na malim ekranima, pop zvezda se fotografijom oglasila na svom Instagram profilu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a ono što je imala da napiše ispod iste zaintrigiralo je mnoge.

- Dok se strasti ne smire, mi zatvaramo sezonu - napisala je Marija ispod slike sa kućnim ljubimcem, pokazavši čime se zanima dok se ne nastave snimanja takmičenja.

Podsetimo, u novoj sezoni "Zvezda Granda" žiri će biti u nepromenjenom sastavu: Viki Miljković, Ana Bekuta, Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marija Šerifović objasnila zašto nema "Zvezda Granda"?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2017, 12:26

Prva emisija popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" trebalo je da bude na programu prošle nedelje. Ipak, na razočaranje brojnih gledaoca, do toga nije došlo...Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic) дана 4. Окт 2017. у 10:55 PDT..Članica žirija ovog takmičenja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.