Đorđe David otkriva:  Koji član žirija ‘Zvezda Granda’ najviše zarađuje?

Izvor: Tracara.com, 14.Okt.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđe David otkriva: Koji član žirija ‘Zvezda Granda’ najviše zarađuje?

O honorarima članova žirija Zvezda Granda se često nagađalo u domaćim medijima, te se čak spekulisalo i da pojedini sude u ovom muzičkom talent šou-programu samo kako bi ostali relevantni u medijima i imali nastupe, ali nikada nije stigla zvanična potvrda o tome koliko zaista zarađuju. Članovi žirija se često našale na ovaj račun, te prozivaju Sašu Popovića da su nedovoljno ili čak nimalo plaćeni, ali budući >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da je reč o najgledanijem programu ovog tipa na domaćim prostorima i velikim zvezdama, teško je poverovati da je zaista tako. Ipak, tokom poslednje emitovane emisije, Đorđe David je otkrio ko od njih najviše zarađuje. “Marija Šerifović ima najveći uticaj na sve nas jer najviše para ima”, izjavio je roker, na šta se pevačica samo nasmejala, ne želeći da komentariše celu situaciju. “Kako ti znaš koliko ko ima para?”, upitala ga je Jelena Karleuša. Cela priča se, ipak, završila na tome, budući da Đorđe nije odgovorio koleginici. The post Đorđe David otkriva: Koji član žirija ‘Zvezda Granda’ najviše zarađuje? appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

KAŽU DA SE LEPŠA DEVOJKA NIJE PRIJAVILA ZA ZVEZDE GRANDA, A OVAJ DETALJ U KOSI JE SVIMA SKRENUO PAŽNJU!

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2019, 13:24

Članovi žirija “Zvezda Granda” se često žele da je zid zbog kog ne vide kandidate njihov “najveći hendikep” budući da su fokusirani samo na pevanje, dok, kako ističu, jednu zvezdu čini još mnogo faktora. To se pokazalo još jedanput tačnim kada je na scenu ovog muzičkog talent šou-programa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.