Deca su me bojkotovala, danima nisam bila kod kuće Ana Sević o naslednicima, otkrila kako je proteklo prvo snimanje Zvezda Granda

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 21:58

"Deca su me bojkotovala, danima nisam bila kod kuće" Ana Sević o naslednicima, otkrila kako je proteklo prvo snimanje "Zvezda Granda"

"Bio mi je divan osećaj na snimanju i mislim da se to videlo jer kada sam tamo osećam sam se kao kod kuće."

Mirza Selimović organizovao je večeras u srpskoj prestonici promociju novog albuma "Pusti da vjerujem".

Na događaj su pristizale brojne javne ličnosti, a među njima pevačica i voditeljka Ana Sević.

Voditeljka "Zvezda Granda" došla je na Mirzinu proslavu u miniću, ruku pod ruku sa suprugom Danielom Nedeljkovićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji ju je ljubio pred svima.

Ekipa portala Srbija Danas našla se na licu mesta i porazgovarala sa Sevićevom koja nam je otrkila kako je za nju proteklo prvo snimanje emisije koju trenutno vodi.

- Ove subote sam prvi put u životu pogledala emisiju u kojoj gostujem ili radim. Bio mi je divan osećaj na snimanju i mislim da se to videlo jer kada sam tamo osećam sam se kao kod kuće. Energija je izbijala iz mene i jedva sam čekala da krenemo sa snimanjem i da uživamo u svakoj sekundi. Jako mi je čudno što ne pričam ni sa kim nego gledam u kameru. Tremu sam imala više od takmičara jer je mnogo čudno kada si u kući četiri godine, bila je i korona i niko nigde nije išao, a u međuvremenu ja sam i zatrudnela i za dve godine rodila dva deteta. Za mene je to ogromna promena i moram da priznam da sam izašla iz svoje zone komfora jer sam se uljuljkala u svojoj porodičnoj atmosferi - rekla je Ana, pa otkrila da su njena deca odgledala emisiju:

- Ja moju decu ne uplićem u posao, niti su ikad gledala neku emisiju koju sam vodila ili gostovala tako da im je bilo jako čudno. Simeon je gledao malo u televizor pa malo u mene, njemu je bilo interesantno. Sena je jedan tip deteta koji te kulira, nikako joj nije odgovaralo što nisam bila kući sve te dane, pa je malo bojkotovala emisiju. Pratio je i suprug, imali smi premijeru u kući i svima je bilo lepo i uživali smo.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Srbija Danas/O.T. A.N.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) "ĆERKA JE BOJKOTOVALA EMISIJU, JER NISAM BILA KOD KUĆE" Ana Sević menja Sanju Kužet u Zvezdama Granda, pa poručila: "Danas su uspešni, a davala sam im savete"

Izvor: Blic, 27.Feb.2024, 16:34

Ana Sević je u poznato muzičko takmičenje došla na mesto voditeljke Sanje Kužet, koja je na porodiljskom, i sada je otkrila kako su ukućani prihvatili njen novi posao, te da li se i ona navikla na angažman.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.