Darko Lazić ima polusestru?

Izvor: Poznati.info, 17.Apr.2013, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić ima polusestru?

Zvezda Granda glavni je junak emisije „DNK analiza“. Loše je primio vest da ima polusestru i ne želi da je prizna. Istina će isplivati na videlo danas u emisiji. 

POPULARNI folk pevač Darko Lazić nije dobro primio vest da možda ima polusestru i zasad ne priznaje da je 24-godišnja Gordana ćerka njegovog oca Milana. Majka ove devojke rekla je da je zatrudnela sa Darkovim ocem, ali da je on odbio >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da prizna dete sve ove godine.

- Nije bilo lako ubediti sve da daju uzorke, ali ipak želja da saznaju ko je u pravu i da li su oni zaista srodnici bila je jača – kaže voditeljka emisije Boba Stepić.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DNK ANALIZA: DARKO LAZIĆ NEMA POLUSESTRU!

Izvor: BezZabrane.com, 17.Apr.2013

Milan Lazić, otac Darka Lazića nije otac Gordane Sever utvrdila je emisija DNK na osnovu dokumenta na kojem je urađen DNK test! Nakon što je uzet biološki materijal sa 100% sigurnosti utvrđena je istina – Darko Lazić nema polusestru! Podsećamo njegovog oca Milana je optužila majka dvadesetogodišnje...

Nastavak na BezZabrane.com...

Darko Lazić dokazao da nema polusestru: Više mi ne spominjite tu ženu!

Izvor: Svet plus, 18.Apr.2013, 09:59

Darko Lazić dokazao je da nema sestru po ocu. Zvezda "Granda " je s ekipom emisije DNK na Pinku napravio dogovor da se urade analize i da pred svetom demantuje glasine koje godinama kruže Sremom.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.