Da li prepoznajete ovu pevačicu?

Izvor: Dzungla.org, 20.Sep.2012, 06:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li prepoznajete ovu pevačicu?

Ovu vrcavu devojčicu trenutno možete da pratite u „Prvom kuvaru Srbije“

Devojčica koju videte na fotografijama i koja je tada imala svega pet godina, danas je poznata mlada pevačica, koja je potekla iz „Zvezda Granda“.

Takmičila se pre tri sezone u najuspešnijem muzičkom takmičenju, a njena najpoznatija pesma je „Padale su kiše“. Skoro je učestvovala i na „Grand festivalu“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << i to sa bržom pesmom „Slomljena od bola“, koja je odlično prošla kod publike.

Ovih dana ona nam predstavlja i svoje kulinarske veštine u emisiji „Prvi kuvar Srbije“ i može se konstatovati da je pokupila simpatije publike koja nikada nije videla kako se ona snalazi sa varljačom, šerpama i tepsijama, odnosno u kuhinji.

Naravno, reč je o pevačici Aleksandri Bursać iz Zemuna. Za nju se nikada nisu vezivali skandali i verovatno će nastaviti na primeren način da se predstavlja javnosti.

(Izvor: Puls)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

I kao mala zavodila je osmehom, a danas vrcka, peva, kuva i nikog ne ostavlja ravnodušnim (VIDEO+FOTO)

Izvor: S media, 20.Sep.2012

Skandali nisu njeno drugo ime a bez obzira na to uspela je da dogura daleko. Evo i o kome je reč.. ..Devojčica koju videte na fotografijama i koja je tada imala svega pet godina, danas je poznata mlada pevačica, koja je potekla iz "Zvezda Granda". Takmičila se pre tri sezone u najuspešnijem muzičkom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.