Da li Lepa Brena krije snajku na estradi? Mlada pevačica progovorila o odnosu sa njenim najmlađim sinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 11:56

Da li Lepa Brena krije snajku na estradi? Mlada pevačica progovorila o odnosu sa njenim najmlađim sinom

Mesecima unazad nagađalo se o tome koja devojka je osvojila srce Viktora Živojinovića, a najviše se spekulisalo o tome da je reč upravo o mladoj pevačici Leni Čolak.

Lena Čolak bivša takmičarka Zvezda Granda često je u javnosti pominjana kao izabranica Viktora Živojinovića, najmlađeg sina Lepe Brene. Međutim, mlada pevačica je odlučila da jednom zasvagda zatvori ovu temu.

-Nisam zaljubljena i žao mi je što nisam, ali kada pogledam sa druge strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolje mi je, ovako sam mirnija. Možda ja nemam sreće u ljubavi, a onda je bolje da radim ono gde imam sreće, a to je posao – izjavila je Lena.

Takođe se osvrnula i na to da ljubavni odnosi danas ne funkcionišu kao što su nekada.

-Danas se sve promenilo, mislim da je ljubav prevaziđena, a nije, to je nešto što je najbitnije. Onda ne vredi ulagati vreme i energiju u nešto što danas nije na ceni i nije na vrednosti. Ljudi su dosta površni danas, svi gledaju ako nešto ne valja, odmah ću da zamenim, da nađem drugog. Treba svi da se stopiramo i da razmislimo šta se sve dešava - navodi ona.

Iako nije konkretno govorila o odnosu nje i Viktora iz komentara koji je dala može se zaključiti da tu ipak za sada ne postoji ništa više od prijateljstva.

-Nemam sreće u ljubavi!- izjavila je Čolakova.

Srbija Danas/Grand
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.