DZIDZA POKRIJ SE USIMA Evo kako je isprozivao RODjENI OTAC

Izvor: medio.rs, 22.Apr.2017, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DZIDZA POKRIJ SE USIMA Evo kako je isprozivao RODjENI OTAC

Harmonikaš i producent Dragan Stojković- Bosanac kaže da je digao ruke od pomaganja ćerki Aleksandri Stojković- Džidži u građenju muzičke karijere

On priznaje da ga je naslednica do pre nekoliko godina slušala kada se radilo o svakom potezu u muzičkim vodama ali da to više ne radi.Bosanac je kao i u žiriju Zvezda Granda oštar i u kritikama svoje naslednice,  za koju kaže da bi mogla malo više da >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << obrati pažnju na pesmu i glas, umesto na stas.

- Iskreno da vam kažem, što sam davao savete, davao sam, sada ima dovoljno godina da mućne glavom i vidi šta je pametno za nju a šta ne. Sama odlučuje o sebi i karijeri. Više sam za to da moja ćerka ima dobru pesmu i da peva dobro, a fotografije dolaze posle toga. mislim da joj provokativne fotografije nisu potrebne, ali stvar je na onome ko provocira. Bolje da ima hitove a ne tamo nekakve slike - kaže Bosanac za Alo.

Kada je u pitanju trenutno jedno on najpopularnijih muzičkih takmičenja Zvezde Granda Dragan kaže da uspeva da se kontroliše i da se ne svađa sa ostalim članovina žirija.

- Znate kako kažu, pametnji ljudi pišu, a ja vrlo često pišem, ovi drugi pamte. Jeste ovaj šou pomalo rijaliti i nekada je i potrebnažo da se ukrste mišljenja. Dobacim i ja po koju reč onda kada vidim da se atmosfera opusti, pa se napravi haos - objašnjava Dragan.

INFORMER.RS

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.