Dušan Svilar: Ne pada mi na pamet ženidba

Izvor: Dzungla.org, 05.Okt.2011, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Svilar: Ne pada mi na pamet ženidba

'Reših da se ženim, dok sam jošte mlad' ne važi za Dušana Svilara koji je najzad pronašao odgovarajuću devojku, ali je miljama daleko od braka

Tragom vesti da je na pomolu svadba nekadašnjeg pobednika Zvezda GrandaDušana Svilara , nazvali smo ga i evo šta nam je rekao:
- Niste valjda i vi naseli na tu priču? Ne znam ni ko je ni zašto napisao da se ženim, to mi još uvek nije palo ni na pamet! >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Suviše sam mlad. Daj bože jednog dana.
Od vesti da će pred matičara, tačno je samo da je u vezi sa Andreoom:
- Andrea i ja ne živimo zajedno, čak ne živimo ni u istom gradu. Jako sam srećan sa njom i dobro nam ide. Mogu vam reći da sam posle dugog vremena našao devojku sa kojom mogu da funkcionišem i jako sam zadovoljan. A venčanje nismo još ni spominjali, tek smo na početku i oboje jako mladi - izjavio je budući mladoženja koji sada ima 21. godinu.
(Izvor: Puls)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažu da se ženi: Dušan Svilar je jošte mlad!

Izvor: TimockeVesti.net, 05.Okt.2011

Tragom vesti da je na pomolu svadba nekadašnjeg pobednika Zvezda Granda, Dušana Svilara nazvali smo ga i evo šta nam je rekao:

Nastavak na TimockeVesti.net...

Dušan Svilar: Ne pada mi na pamet da se ženim

Izvor: Svet plus, 05.Okt.2011

Svi već znaju da je Dušan Svilar rešio da se ženi, odnosno skoro svi. Jedini koji je zatečen tom informacijom je upravo mladi pevač, koji kaže da mu takve stvari ne padaju na pamet jer je suviše mlad.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.