DRMA JE KRIZA: Tanja Savić oblači se za džabe!

Izvor: Kurir, 08.Maj.2015, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRMA JE KRIZA: Tanja Savić oblači se za džabe!

Marketing Zvezda „Granda“, koja se vratila iz Australije, dogovorila se s vlasnicima jednog butika da joj daju haljine, a da ih ona zauzvrat reklamira

Tanja Savić voli da nosi lepe, duge haljine, ali kako je već duže vreme drma finansijska kriza pa za to nema novca, dosetila se i pronašla butik koji će je oblačiti za džabe, tačnije na kompenzaciju.

Naime, ona se s vlasnicima radnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u centru Beograda u kojoj se prodaju i iznajmljuju venčanice i večernje haljine dogovorila da joj daju garderobu za emisije i nastupe, a ona će ih zauzvrat reklamirati na televiziji. Tako je pre dva dana počela da ispunjava dogovor, pa je do butika dovela jednu televizijsku ekipu i tamo dala intervju.

- Tanju su snimali dok je birala haljine, a onda je intervju rađen u butiku i ispred njega.

Opet u staroj kući

Podsećanja radi, Savićeva se nedavno u strogoj tajnosti vratila u Srbiju iz Australije. Regulisala je deo dugovanja koja je imala prema vlasnicima kuće u kojoj je živela u Beogradu, pa su joj dozvolili da se ponovo useli.

Pozvali smo pevačicu, ali ona se nije javljala na telefon niti odgovarala na poruke.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.