DRAMA NA HIRURŠKOM STOLU! Rizična operacija Zvezde Granda - jedva je probudili iz anestezije! Evo u kakvom je stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 21:33

DRAMA NA HIRURŠKOM STOLU! Rizična operacija Zvezde Granda - jedva je probudili iz anestezije! Evo u kakvom je stanju

Pevačica je prošla kroz izuzetno teške trenutke...

Krstinja Matanović, nekadašnja učesnica u "Zvezdama Granda", pre godinu dana imala je nekoliko operacija smanjenja želuca i odstranjivanja viška kože, a sada je priznala da je bilo problema.

Kada se pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", Krstinja je imala 160 kilograma, a nakon surovih komentara rešila je da napravi neverovatnu tranformaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i podvrgne se teškoj operaciji skidanja viška kože.

Posle teškog perioda Krstinja tvrdi da se njen život deli na pre i posle operacije, ali i da joj je to pomogla da spozna mnoge stvari o sebi.

- Prvo sam saznala da sam jako hrabra u tom periodu, ali za početak da sam žena i da prosto sada kada vratim film i shvatim kroz šta sam sve prošla sam konačno svesna svoje hrabrosti. Nisam znala koliko je to sve zaista teško i da ja to zaista mogu- rekla je Krstinja.

Krstinja je, gostujući u emisiji "Grand magazin" zaplakala kada je ponovo videla snimke svoje operacije.

- Veoma emotivno ovo doživljavam jer mi baš baš nije lako da prolazim kroz sve to. Na prvoj operaciji sam jako teško podnela anesteziju i jako teško sam se budila. Najveći strah mi je bio kako ću da se probudim, da li će da bude opet isto kao na prvoj operaciji- priznala je pevačica sa knedlom u grlu.

Krstinja je otkrila i kako se sada hrani i koliko jede količinski, te nasmejala voditelje.

- Ja posle tri godine jedem apsolutno isto kao prvog dana nakon operacije, to je minimum. Baš kad sam gladna mogu da pojedem pola porcije od pola porcije, ako me razumete - kroz smeh je rekla pevačica.

Krstinja je putem ovih operacija izgubila 88 kilograma. Pevačica se suočila i sa viškom kože koji je trebalo odstraniti, a Saša Popović javno joj je dao obećanje kako će on lično finansirati taj estetski zahvat, što je i ispunio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.