DA SAM NJU OŽENIO, NE BIH SADA MORAO DA MALTERIŠEM! Ljuba Perućica se prisetio ljubavi sa Aleksandrom Prijović

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 19:09

"DA SAM NJU OŽENIO, NE BIH SADA MORAO DA MALTERIŠEM!" Ljuba Perućica se prisetio ljubavi sa Aleksandrom Prijović

"Nikada nismo imali problem!"

Popularni pevač Ljuba Perućica progovorio je o životu sa suprugom Katarinom Kolozeus, a pritom se prisetio svoje ljubavi sa Aleksandrom Prijović, te se našalio.

Ljuba je otkrio da je morao da malteriše sa svojom suprugom, pošto se majstori nisu pojavili, kako je rekao "ispalili su".

Koliko je ponosan i srećan što ima pored sebe lepu i sposobnu ženu Perućica je priznao u emisiji "Zvezde Granda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Specijal".

- Našao sam ženu ne ono kao što kažu tri u jedan, ma ona je sto u jedan! Ona sve zna i ništa joj nije teško. Niko se nije rodio naučen ali ona uživa da uči. Eto sada smo zajedno malterisali i nije nam ništa falilo - ispričao je Ljuba ponosno.

A post shared by Katarina Kolozeus (@katarina_kolozeus)

- Ali Ljubo tebi je onda dobro došlo što nisi oženio Prijovićku - dobacio je voditelj budući da su Perućica i Aleksandra svojevremeno bili u vezi.

-Ihh (smeh) Da sam nju oženio sad ne bih morao da malterišem! (smeh) Šalim se naravno, ma ne bi ni Kaća i ja sad malterisali sada da nas nisu majstori ispalili mnogo puta - nasmejao je Ljuba sve.

Iako je prošlo mnogo vremena od raskida Ljube Perućice i Aleksandre Prijović, mediji i dalje provlače priču o navodnim razlozima prekida njihove dugododišnje veze.

Nedavno je u jednim novinama osvanuo tekst da bivši partneri nisu u dobrim odnosima, nakon čega je pevač stavio tačku na tu temu.

A post shared by Ljuba Perucica (@ljubaperucica)

- Nadam se da su ljudi odavno shvatili da su takvi tekstovi i priče navodno iz nekog izmišljenog izvora i iz nečije bujne mašte. Aleksandra i ja smo u super odnosima, uvek se ispričamo kad se vidimo, najnormalinije uostalom kao i sa svim koleginicama. Nikada nismo imali problem - otkrio je Perućica tom prilikom.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.