Cetinje ne želi Zvezde Granda kod sebe

Izvor: BKTV News, 15.Jul.2012, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cetinje ne želi Zvezde Granda kod sebe

Grupa građana Cetinja uputila je pismo gradonačelniku Aleksandru Bogdanoviću od koga traže da ne dozvoli da se u tom gradu održi koncert Zvezda Granda.
“Najoštrije protestujemo i izražavamo neslaganje sa odlukom da se na Cetinju organizuje manifestacija Zvezde Granda, bez obzira na činjenicu što naš stav može da povredi nečija osećanja”, navodi se u pismu.
Dodaje se da bi održavanje koncerta Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Granda značilo da je Cetinje palo pod naletom populizma i kiča, kojima se, kako se navodi, dugo i odlučno suprotstavljalo.
“Radi se o tome da se morate odlučiti da li smo za to da gradimo univerzitetski i prosvetiteljski centar ili vašarište na kome je svakome sve dozvoljeno. Očekujemo da uvažite naše stavove i da svojim autoritetom utičete da se taj događaj ne organizuje na Cetinju. Od vas očekujemo da konačno dobijemo manifestacije i kulturni život kakav je primeren prestonici jedne države, njenoj kulturi i tradiciji”, zaključuje se u pismu Bogdanoviću.
Ovogodišnji pobednik takmičenja Zvezda Granda je Cetinjanin Darko Martinović, zbog čega je iz te muzičke produkcije odlučeno da održe koncert u tom gradu.
Izvor: vesti online
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.