ČUDNO SAM SE OSEĆALA... Đorđe David naterao učesnicu Zvezde Granda da na scenu izađe u gaćicama! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 11:09

"ČUDNO SAM SE OSEĆALA..." Đorđe David naterao učesnicu Zvezde Granda da na scenu izađe u gaćicama! (FOTO)

"Sebi sam bila baš nestvarna, ali sam se na kraju navikla. "

Učesnica takmičenja "Zvezde Granda" Dana Bušić, kojoj je mentor Đorđe David, tvrdi da ju je roker terao da na sceni peva u gaćicama! Mlada takmičarka kaže da se s mentorom konsultuje do najsitnijih detalja kada je nastup u pitanju, pa je oberučke prihvatila njegovu sugestiju da pred publikom zapeva što provokativnije obučena.

Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svega ovoga ponovo se podigla prašina na društvenim mrežama, pa javnost osuđuje člana žirija zbog ispada koje redovno ima prema kandidatima u pomenutom takmičenju, a koje prelaze svaku granicu pristojnosti.

- Đorđe je došao na ideju da se na sceni pojavim u ulozi s*ksi medicinske sestre, u gaćicama sa dva crvena krsta na nogama. Pripremala sam neku drugu odevnu kombinaciju za ovaj krug, ali sam odmah usvojila njegov predlog kada smo razgovarali i kada mi je rekao šta treba da uradim. Izašla sam sa imitacijom s*ksi doktorke i nekako sam se čudno osećala. Sebi sam bila baš nestvarna, ali sam se na kraju navikla. Sve je to za potrebe takmičenja, ne treba imati predrasude - rekla je takmičarka, koja je potom objasnila da se žiri u svakoj situaciji trudi da od kandidata napravi ceo paket, odnosno pravu zvezdu:

- Pažljivo slušam svaki savet koji mi Đorđe da. On, kao i ostali članovi žirija, uvek ima dobru nameru kada smo mi takmičari u pitanju. Na probama se svi trude da nam na najbolji način pokažu šta nas čeka u svetu šoubiznisa, a mi ne smemo da protumačimo pogrešno, čak i kada na nas viču. Posle svake probe na kojoj se naporno radi nastup izgleda sjajno.

Bušićeva je potom otkrila i da se privatno vrlo ekscentrično oblači, pa je to razlog što svaki scenski izazov rado prohvata.

- Stajling medicinske sestre nije ništa neobično za mene. Privatno se jako neobično oblačim, a prijatelji mi često kažu da izgledam kao iz nekog crtanog filma. To mi je uvek kompliment. Nikada se nisam uklapala u standardne šablone - rekla je nedavno takmičarka.

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david)

Na društvenim mrežama odmah se povela polemika oko Danine izjave, pa mnogi tvrde da žiri ne treba da ima pravo da određuje kako će se takmičari oblačiti za nastupe.

- Meni je skandalozno i nečuveno da ova mala Dana Bušić izjavi da je normalno da je Đorđe David tera da u gaćama izađe na binu i peva. Pa dokle to ide?! Kakva sve to prava ima žiri? Od takmičenja koje treba da promoviše pevanje, došli smo do toga prave nakaze i marionete od kandidata. Saša Popović je odavno pokazao da nema granicu i da bi preko mrtvih gazio samo da dođe do zarade - napisao je jedan tviteraš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.