CEO STAN ZARADIO ZA JEDNO VEČE! Zvezda Granda omlatio bakšiš, pa OVO URADIO sa zgrnutim novcem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 20:05

CEO STAN ZARADIO ZA JEDNO VEČE! Zvezda "Granda" omlatio bakšiš, pa OVO URADIO sa zgrnutim novcem!

Podelio sve pare!

Nije tajna da estradnjaci mnogo zarađuju na nastupima i veseljima, a mnogi to uopšte ne kriju.

Iako retko govore o ciframa, jedan od pevača koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda" Nemanja Nikolić je javno istupio sa brojkom koju je ostvario na jednoj "tezgi".

- Pevajući jednu pesmu, najveći bakšiš koji sam dobio za 20 godina karijere je 67.000 evra za noć. Podelio sam sa muzičarima na ravne časti - izjavio je folker Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikolić ranije za domaće medije, a nije želeo da otkriva detalje sa ovog slavlja.

Nemanja Nikolić proslavio se učešćem u "Zvezdama Granda" 2004. godine. On je bio prva generacija pevača ovog takmičenja, pa je scenu delio sa Tanjom Savić, Darkom Filipovićem, Banetom Mojićevićem, Slavicom Ćukteraš i Stevom Anđelkovićem.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.