CECO, DA LI SE POZNAJEMO? SKANDAL na snimanju novogodišnje emisije Zvezde Granda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 23:06

"CECO, DA LI SE POZNAJEMO?" SKANDAL na snimanju novogodišnje emisije Zvezde Granda!

I dalje se prepričava.

Pevačica Dragana Mirković i Svetlana Ceca Ražnatović, žestoko su se posvađale pre dve godine na snimanju novogodišnje emisije "Zvezde Granda".

Naime, pevačica dragana Mirković se nedavno oglasila isprovocirajući pritom ostale koleginice izjavom "Nije mi jasno zašto neko prođe pored mene i ne javi mi se".

Dragana nije spomenula na koga je mislila, ali nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << isključeno da se va izjava odnosi upravo na Svetlanu Ražnatović.

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

- Već nekoliko godina nisam aktivna na estradi kao ranije. Ne smetam nikome svojim pojavljivanjima, ali nekima smetam svojim postojanjem. I dalje ima ljudi koji me ne vole, a ne bi trebalo. Dokazala sam da kod mene ne postoji ni trunka ljubomore ni zavisti prema konkurenciji, jer mi je to ispod svakog nivoa. Nije mi jasno zašto neko prođe pored mene i ne javi mi se - izjavila je Mirkovićeva.

Kada smo kod "prolaženja i nejavljanja", pre dve godine, na Javnom servisu, novinari su zabeležili trenutak kada je Ceca, na putu do svoje garderobe, naletela na Draganu.

Dragana ju je upitala "Da li se mi poznajemo?", na šta joj je Ražnatovićeva odgovorila "Ti kaži, čas se poznajemo, čas ne".

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Kasnije su obe u izjavama medijima govorile o sukobu. Mirkovićeva je tada izjavila:

- Ljubazno sam, u skladu sa svojim vaspitanjem, prva poželela dobro veče koleginici. Nemam problem da se bilo kome javim i da ga pogledam u oči. Tako će uvek biti. Sve ostalo ne bih komentarisala.

Cecin komentar na izjavu svoje koleginice bio je:

- Kada vas neko godinama ružno komentariše, ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, i istim tim tonom joj je i odgovoreno. Da se razumemo - niko nikome ne može niti da pokloni karijeru niti da bude kriv za sunovrat iste. Ja njoj želim sve najlepše, od srca - izjasnila se Ražnatovićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.