Bugarska zvezda BRUTALNO osudila Karleušin nastup, pa ŽESTOKO osula na nju: Njene pesme niko ne zna ni u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 16:13

Bugarska zvezda BRUTALNO osudila Karleušin nastup, pa ŽESTOKO osula na nju: "Njene pesme niko ne zna ni u Srbiji"

Fanovi očekuju da se Jelena što pre oglasi.

Jelena Karleuša održala je nastup u bugarskoj prestonici o kojem ne prestaje da se polemiše. Takođe, jedna od glavnih tema jeste i njen intervju koji je dala za tamošnje medije.

Pop diva jasno je iskazivala svoj stav kada je muzika ove zemlje u pitanju, pogotovo u periodu kada je bila članica žirija "Zvezda Granda". Budući da je sada došla u Bugarsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mediji su je pitali zbog čega ima negativan stav po pitanju njihove muzičke industrije.

Karleuša je izjavila da njihov zvuk "treš". Međutim, ovom prilikom objasnila je da se taj izraz ne odnosi na sve bugarske izvođače, te je svoj stav obrazložila trudeći se da nikog ne uvredi.

Ipak  Teodora Rumenova, poznatiju kao Andrea, inače velika zvezda u Bugarskoj, na neki način osetila se prozanom.

Ova pevačica oglasila se na svom Instagram storiju i uputila sarkastičnu poruku svom narodu.

- Svaka čast ovoj ženi! Došla je, skupila pare Bugarima koje tako žučno vređa! Čuli smo pesme koje ne zna niko, čak ni u Srbiji. Jedinu pesmu koju je otpevala, a mi smo znali, je pesma Azisa koji je bugarski izvođač. Došla je sa svojom svitom, koju smo isto mi platili i otišla. Bravo! Za bolje i nismo! Nije kriv onaj koji gibanicu jede, nego onaj koji je daje! P.S. Ovo nije hejt, već osećaj za nacionalno samopoštovanje! - napisala je Andrea.

Društvene mreže usijane su od komentara na ovu temu, a Jelenini fanovi je pozivaju da se hitno oglasi i uzvrati "udarac" u svom stilu.

Podsetimo, Jelena je bez dlake na jeziku istakla da je, kada je rekla "bugarska pretparačka sr*nja", mislila na određenu vrstu muzike koja se plasira u ovoj zemlji.

- Nisam baš tako rekla. Rekla sam malo kraće i malo konkretnije. Rekla sam da srpski pevači vole da obrađuju bugarsku muziku, ali ne onu najbolju, nego bugarski treš. A, Bugarska ima fantastičnu muziku i fantastične pevače. Sa jednim sam snimila i duet - Azisom - rekla je ona i dodala da njega smatra balkanskom Lejdi Gagom, te da ga izuzetno ceni i poštuje.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.