Brena peva, Dragi Domić se razbacuje s dolarima!

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012, 02:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena peva, Dragi Domić se razbacuje s dolarima!

Na rođendanu Dajane Jakšić je bilo više nego veselo

Pevač iz „Zvezda Granda“ Dragi Domić je na rođendanu Dijane Jakšić, supruge producenta „Granda“ Žike Jakšića, bio angažovan da glasom zabavlja pristune. Sve vreme se lumpovalo i provodilo, a jedna od gošći je bila i folk diva i suvlasnica „Granda“ Lepa Brena koja se skoro vratila iz Amerike gde je obavljala lekarske preglede i pripremala nove pesme za album koji planira da objavi do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << godine.

Iako Brena u narednom periodu neće praviti koncerte, ona je na proslavi ipak uzela mikrofon od mladog kolege Domića i zapevala na oduševljenje svih prisutnih. Folk diva je dobila buran aplauz prisutnog uskog kruga prijatelja, a najsmešniji je bio mlađani kolega koji je nakon svega častio Brenu za odličan nastup.

Izvor: Puls
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Nova godina

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Lepa Brena: Zdravlje preče od pesme

Izvor: Večernje novosti, 27.Okt.2012

FOLK diva Lepa Brena vratila se nedavno iz Amerike, gde je boravila nekoliko nedelja u porodičnoj kući u Majamiju. U krugu porodice i prijatelja, popularna pevačica organizovala je intimnu proslavu povodom 52. rođendana i upisa njenog starijeg sina Stefana na univerzitet Beri, gde igra i tenis za...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.