Božićna želja Marije Šerifović: Nadam se velikoj ljubavi

Izvor: Scandal.rs, 06.Jan.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božićna želja Marije Šerifović: Nadam se velikoj ljubavi

Jedna od naših najpopularnijih pop pevačica Marija Šerifović, kao i svake godine, Božić proslavlja s majkom Vericom, koja umesi česnicu i spremi praznični ručak.

Upravo njenim specijalitetima članica žirija takmičenja “Zvezde Granda“ najviše se raduje. S obzirom na to da joj je 2016. na poslovnom polju donela uspeh, Marija priželjkuje da joj se u 2017. dogodi ljubav za ceo život.

“Nadam se da će mi 2017. doneti mnogo ljubavi, a za >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ljubav svog života ću se već nekako snaći. Verujem u kontakt na prvi pogled, verujem u prvu impresiju, jer ako toga nema, nema ni ljubavi posle”, rekla je pobednica Evrosonga u intervjuu za Kurir.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.