Bojan Savić iz Zvezda Granda napravio pometnju u Nemačkoj! FOTO

Izvor: Svet plus, 05.Feb.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Savić iz Zvezda Granda napravio pometnju u Nemačkoj! FOTO

Učesnik takmičenja Zvezde Granda, Bojan Savić, po prvi put nastupio je u nemačkoj diskoteci "Ambis", gde je na iznenađenje svih prisutnih, napravio atmosferu za pamćenje.

Ovaj 27-godišnji momak iz Prištine koji je pažnju javnosti skrenuo u takmičenju Zvezde Granda, gde je prošao prvi krug, potiče iz muzičke porodice, a pevanjem je počeo da se bavi sa svojih 15 godina. Često nastupa u u klubovima po zapadnoj Evropi, ali je sinoć po prvi put imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << prilike da gostuje u Ambisu, zahvaljujući Harisu Džinoviću i Šabanu Šauliću, koji su oduševljeni njegovim vokalom, te su ga rado pozvali da im se pridruži na nastupu u Dizeldorfu.

Publika je bila raspamećena, a zahvaljujući bogatom repertoaru, Bojan je napravio sjajnu atmoferu, te su gosti Ambisa od prve do poslednje pesme pevali sa njim uglas. Trenutno snima svoj album prvenac, a uskoro ćemo imati prilike i da ga vidimo u drugom krugu najgledanijeg takmičenja na našim prostorima.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.