Bilja Jevtić: Super što je Saša Popović bio zaljubljen u mene!

Izvor: Poznati.info, 09.Dec.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilja Jevtić: Super što je Saša Popović bio zaljubljen u mene!

Biljana Jevtić nije se zbunila na izjavu Saše Popovića da je nekada bio zaljubljen u nju. Ona je čak izjavila kako joj to impomuje i da su tada mnogi bili zaljubljeni u nju.

Direktor „Grand produkcije“ Saša Popović je u emisiji „Zvezde Granda“ otkrio da je bio zaljubljen osamdesetih godina u folk pevačicu Biljanu Jevtić. „Super se osećam zbog toga što je Saša bio zaljubljen u mene.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<
“To je bilo davno, ali mi imponuje to što je Saša rekao. Pa mnogi su bili zaljubljeni u Bilju Jevtić tih godina, tako da to ništa nije novo. To je bilo davno, ali jedan drugi čovek je osvojio moje srce, a svi ostali su bili samo zaljubljeni u mene“, rekla je Bilja.

Autor:Goran, Foto:Privatna arhiva

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biljana Jevtić: Imponuje mi što je Saša Popović bio zaljubljen u mene!

Izvor: Svet, 09.Dec.2014

Direktor “Grand produkcije” Saša Popović je u emisiji “Zvezde Granda” otkrio da je bio zaljubljen osamdesetih godina u folk pevačicu Biljanu Jevtić.. “Super se osećam zbog toga što je Saša bio zaljubljen u mene. To je bilo davno, ali mi imponuje to što je Saša rekao. Pa mnogi su bili...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.