Bijonse u Grandu!

Izvor: Mondo, 09.Dec.2018, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse u Grandu!

Ne ONA Bijonse... Životinja na sceni muzičkog takmičenja Zvezde Granda

Prvi čovek Granda Saša Popović, rešio je u sinoćnjoj emisiji muzičkog takmičenja da iznenadi Mariju Šerifović za rođendan.

"Rekla je da će joj danas biti rođendan i da očekuje od mene poklon. Ja sam spremio ovde za Mariju jedinstven poklon... ja sam za to da podržavamo poljoprivredu i da podržavamo stočarstvo", rekao je Popović i skinuo zastor s veeelikog poklona - kaveza >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u kojem je ležala koza!

Foto: Predrag Radovanović/Mondo/P. V.

"Ovo je jedna divna koza, da je vežeš ispred svoje zgrade pa svako jutro da pomuzeš malo mleka za tvoje komšije", rekao je Sale, nakon čega je šokirana Marija rekla da je trebalo kozu da pokloni Jeleni Karleuši, koja se bori za prava životinja.

Na kraju su se odlučile za "zajedničko starateljstvo" i dale joj ime Bijonse.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.