BRUTALNIJA NEGO IKAD, UDARILA TAMO GDE NAJVIŠE BOLI: Kija ŽESTOKO na Lunu, gora scena nego u Zadruzi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNIJA NEGO IKAD, UDARILA TAMO GDE NAJVIŠE BOLI: Kija ŽESTOKO na Lunu, gora scena nego u Zadruzi!

Rat ne prestaje.

Kristina Kija Kockar odnela je pobedu u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", a odmah po izlasku bacila se na pravljenje muzičke karijere. Nju ponovni ulazak u ovaj rijaliti trenutno ne zanima, ali su se zato mnogi bivši zadrugari odlučili da ponovo budu stanovnici Bele kuće, među kojima je i drugoplasirana Luna Đogani.

OČEKUJE PRINOVU?! Rada Manojlović PRIZNALA - Vreme je da se ostvarim u ulozi MAJKE!

KIJA ČLAN ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA!? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Komentar Ane Bekute je HIT HITOVA! Ajoj, šta joj reče! (VIDEO)

Vest o Luninom ponovnom ulasku bila je pravi šok, a ovaj blogerkin potez odmah je prokomentarisala i sama Kija, koja je rekla da je "Luna konačno pronašla mesto kojem pripada".

Nakon toga se nije previše oglašavala niti je želela da komentariše devojku koja joj je preotela muža, do danas, kada je prilično brutalno prokomentarisala Lunin ulazak u "Zadrugu 2".

DRAMA ANE NIKOLIĆ! Suočila se sa teškim ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA? Zbog ovoga ne može da SMRŠA!

- Samo sam rekla da je našla mesto gde pripada, ali bolje joj je i to nego da bude modna blogerka, zar ne? - rekla je Kija kroz smeh u jednoj emisiji.

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Aug 28, 2018 at 1:43pm PDT

OPROSTILA SE POSLE 10 GODINA KARIJERE: Ivana Selakov rastužila fanove OVOM porukom - faliće... (FOTO)

Da li će Lunu pogoditi to što je njena bivša cimerka udarila na njenu karijeru modne blogerke, ostaje da vidimo, a šta vi mislite gde se Luna bolje snašla - kao rijaliti igrač ili kao blogerka? Pišite nam u komentarima!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kija nema milosti, ponovo je komentarisala ulazak Lune u Zadrugu 2

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018

Iako su se mnogi učesnici "Zadruge" nadali velikoj karijeri po okončanju rijalitija, realnost je pokazala da je većina njih ponovo pohrlila na imanje u Šimanovcima. Među njima našla se i Luna Đogani...Sa druge strane, Kija Kockar ne želi da bude u "Zadruzi 2" nego se posvetila muzičkoj karijeri,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.