BRAT POBEDNICE ZVEZDE GRANDA DOŠAO PO DUPLU KRUNU! Lazara povezivali sa Milicom Pavlović, top je frajer!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 17:04

BRAT POBEDNICE "ZVEZDE GRANDA" DOŠAO PO DUPLU KRUNU! Lazara povezivali sa Milicom Pavlović, top je frajer!

Zasijao je u novoj sezoni emisije.

Lazar Živanović je novo lice "Zvezda Granda", a pored svog glasa pažnju je provukao svojim izgledom.

On je pre početka emitovanja emisije najavio da će biti učesnik, ali za razliku od ostalih takmičara njegovo lice je već poznato javnosti.

Pored pevanja i nastupanja po klubovima, Lazar je bio učesnik na "Beoviziji" 2020. godine. On se tada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predstavio pesmom "Puklo je nebo", ali se nažalost nije plasirao u finale gde su pobedu odnele "Hurricane" sa pesmom "Hasta la vista".

Živanović se bavi i modelingom, što pokazuje svojim izgledom koji dovodi do savršenstva. Upravo zbog toga primetila ga je Milica Pavlović, pa se pevač našao u njenom spotu za pesmu "Hej ženo".

Njegova sestra Teodora Toković, odnela je pobedu u emisiji "Zvezde Granda" i time se proslavila. Nema sumnje da bratu neće dati dobre savete u usavršavanju svog pevanja i čitave karijere.

A post shared by Teodora ⭐️ (@teodoragodsgift)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.