BILA JE OMILJENA ZVEZDA GRANDA Nestala je sa estrade rodila bliznakinje a danas izgleda ovako

Izvor: medio.rs, 14.Maj.2017, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA JE OMILJENA ZVEZDA GRANDA Nestala je sa estrade rodila bliznakinje a danas izgleda ovako

Bojana Šarović, postala je poznata javnosti kao učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", ali je dugo već nema na estradnoj sceni.

Bojana je ušla u finale pete sezone 2011. godine, posle toga je snimila je nekoliko pesama, a onda se povukla sa estrade zbog trudnoće. Nakon što je rodila decu, nije se vraćala na scenu.

Bojana je  2013. godine rodila bliznakinje Taru i Srnu, a to je bio najsrećniji >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << trenutak za nju i njenog supruga Aćima.

Bivša Zvezda Granda sa porodicom živi u Subotici, posvećena je čuvanju dece, ali nije digla ruke od pevanja. Ona nastupa po klubovima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.