Izvor: Press, 21.Nov.2018, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA JE NAJSTARIJI UČESNIK ZVEZDA GRANDA: Popović joj dao nadimak BIG MAMA, predviđali joj SUPER KARIJERU, a ona danas prodaje POLOVNU ROBU i izgleda drugačije! (FOTO)

Svetlana Tanasić, poznatija kao Big Mama, bila je najstarija učesnica četvrte sezone Zvezda Granda koja je emitovana tokom 2008. i 2009. godine.
Prilikom takmičenja muzički stručnjaci su bili oduševljeni glasom Big Mame i predviđali su joj blistavu karijeru. Nakon što se pojavila na takmičenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i izbacila nekoliko pesama koje nisu dobro prošle, učestvovala je i u prvoj sezoni Farme.

Međutim, ni to nije pomoglo da njena karijera krene uzlaznom putanjom, pa se bacila na pevanje po privatnim proslavama, a počela je i sa prodajom garderobe i cipela preko interneta. Big Mama sada izgleda potpuno drugačije, živi u okolini Ljiga, povukla se iz javnog života, ali smatra da se neko od njenih kolega poigrava sa njom, pa je odmah reagovala i oglasila se na društvenim mrežama.

Interesovanje za mene još traje, povukla sam se iz javnog života i, bogu hvala, još pevam kao i pre takmičenja. Već nekoliko dana razmišljam da li da se oglasim ili ne, ipak sam rešila da to učinim jer se neko beskrupulozno poigrao mojim poslom i mojom egzistencijom - napisala je Svetlana.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.