Aleksandra promenila imidž? (FOTO)

Izvor: Poznati.info, 05.Jul.2013, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra promenila imidž? (FOTO)

Mlada pevačica Aleksandra Prijović navikla je publiku tokom takmičenja „Zvezde Granda“ da je gleda u haljinama u kojima je delovala elegantno.

Aleksandra Prijović

Zbog svojih izdanja na sceni dobijala je i zamerke da izgleda starije i često je dobijala savete da bi trebala da se oblači mladalačkije u skladu sa svojih 17 godina koliko ima.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Shvatila šta prolazi na našoj estradi: Aleksandra Prijović promenila imidž!

Izvor: Svet, 05.Jul.2013

Mlada pevačica Aleksandra Prijović navikla je publiku tokom takmičenja “Zvezde Granda“ da je gleda u haljinama u kojima je delovala elegantno. Zbog svojih izdanja na sceni dobijala je i kritike da izgleda starije i često su je savetovali da bi trebalo da se oblači u skladu sa svojih 17 godina....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.