Aleksandra Prijović podelila neodoljivu fotografiju uživanja sa sinom

Izvor: 011vodič.com, 27.Feb.2021, 12:00

Aleksandra Prijović podelila neodoljivu fotografiju uživanja sa sinom

Jedna od najpopularnijih „Zvezda Granda“ slobodno vreme provodi na predivan i zabavan način — u društvu najvažnijeg muškarca u svom životu.
Folk zvezda Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović maksimalno su posvećeni sinu Aleksandru, koji uskoro slavi drugi rođendan, pa ne čudi što pevačica period u kojem ne nastupa iskorišćava upravo kako bi ulepšala svakodnevicu svom mališanu.
Gotovo svakodnevno na njenom profilu na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Instagramu imamo priliku da vidimo neki detalj koji otkriva kako mama Aleksandra i njen sin uživaju, a sada je pečica otkrila da su njih dvoje posetili zoološki vrt u Beogradu.

Pevačica je, naime, podelila fotografiju svog dečaka zagledanog u čuvenu beogradsku slonicu Tvigi.
„Aki i slonić“, napisala je Aleksandra.
FOTO: INSTAGRAM

The post Aleksandra Prijović podelila neodoljivu fotografiju uživanja sa sinom appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Drama: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović posvađali se nasred kafića?!

Izvor: Tracara.com, 28.Feb.2021, 09:02

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović slobodno vreme provode uglavnom sa sinom Aleksandrom, a u petak u kasno popodne bili su u jednom kafiću na Dorćolu gde su pili vino. Oni su najpre bili u većem društvu, a onda su ostali sami. I umesto da se bace na nežnosti, čini se da je došlo do svađe. Tačnije,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.