ANDREJ, KOME PIŠEŠ? Viki Miljković špijunira sina i pobednika Zvezda Granda, snimak podelila javno

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 09:49

"ANDREJ, KOME PIŠEŠ?" Viki Miljković špijunira sina i pobednika "Zvezda Granda", snimak podelila javno

Usledila 'osveta'.

Violeta Viki Miljković ulozi roditelja je posvećena maksimalno, ali isto važi i za njen mentorski angažman u "Zvezdama Granda".

Popularna pevačica prethodnu noć je provela u parku, u blizini Beograda na vodi, u društvu sina Andreja Taškovića, takmičara Nermina Handžića, koji je trijumfovao prošle godine u pomenutom muzičkom takmičenju i supruga Dragana Taškovića Tašketa.

Viki je pokušavala da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sazna da li se njen naslednik Andrej dopisuje sa devojkom, dok se pobednik "Zvezda Granda", pored njega, ljuljao na ljuljašci.

- Jedan šalje poruke, drugi se ljulja - konstatovala je pevačica, snimajući sve za društvenu mrežu Instagram.

- Je l' devojci pišeš, Andrej? - pitala je Viki svog naslednika, a on je odbio da joj odgovori.

- A gde je tvoja devojka? - glasilo je pitanje za Nermina.

- Upala u reku - našalio se Handžić (pogledajte klikom OVDE).

Nermin je odlučio da se 'osveti' mentorki, pa je snimio trenutak nežnosti i infantilnosti koji se odigrao između Viki i Tašketa.

Pogledajte:

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Podsetimo, prošlogodišnji pobednik "Zvezda Granda", Nermin Handžić proslavio je u martu svoj 20. rođendan sa Viki Miljković u njenom domu u Beogradu, istog dana kada su se njih dvoje vratili sa turneje po Sjedinjenim Državama. Pevačica je svom pulenu i njegovom pet minuta starijem bratu blizancu organizovala nezaboravno slavlje u društvu supruga Dragana Taškovića Tašketa, sina Andreja, ali i kolega mentora, pevačice Svetlane Cece Ražnatović i Đorđa Davida.

A post shared by Nermin Nerko Handzic (@nermin__handzic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.