AKO IMA 3 STANA TO JE ZASLUGA ZVEZDA GRANDA! Popović otkrio da je narod u Viki prepoznao ŽRTVU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 11:29

"AKO IMA 3 STANA TO JE ZASLUGA ZVEZDA GRANDA!" Popović otkrio da je narod u Viki prepoznao ŽRTVU!

"Imala je razne prepirke!"

Saša Popović u medijima je govorio o mngim intrigantnim temama, ali ono što posebno zanima domaću javnost jeste njegov privatni život.

Popović je otkrio da je Suzaninog sina iz prvog braka zavoleo kao svog.

A post shared by Saša Popović (@sasapopovicofficial)

- On je završio četvrti razred kad sam se upoznao sa Suzanom i odmah sam joj rekao da dovede dete da živi sa nama. Prihvatio sam ga kao svoje dete, volim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga kao svog sina, ja ga i zovem moj sine. I neka tako i ostane - rekao je Popović za medije, a potom se osvrnuo na Viki Miljković i njeno žiriranje u "Zvezdama Granda".

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

- Kako je došla u "Zvezde Granda" i imala razne prepirke, narod ju je prepoznao kao žrtvu i to joj je donelo na publicitetu. Ne znam da li ima tri stana, znam da je prodala kuću i kupila stan, a ako ima tri, veruj da je to zasluga "Zvezda Granda" - zaključio je Saša za Skandal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.