Zrenjanin će imati zdravu pijaću vodu do kraja 2015.

Izvor: Beta, 16.Apr.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin će imati zdravu pijaću vodu do kraja 2015.

ZRENJANIN, 16. aprila 2014. (Beta) - Zrenjaninci će zdravu pijaću vodu iz gradskog vodovoda imati do kraja 2015. godine, rekao je u sredu agenciji Beta zamenik gradonačelnika Čedomir Janjić.

Prema njegovim rečima, rešenje za to postoji, ali će detalji biti izneti na nekoj od narednih sednica Skupštine grada.

Janjić danas nije želeo da precizira detalje, ali je naglasio da će tim novim rešenjem problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << pijaće vode biti rešen ne samo u gradu Zrenjaninu, već i u naseljenim mestima.

On je podsetio da je voda iz gradskog vodovoda zabranjena za piće još od 2004. godine i da je od tada bilo "različitih, bezuspešnih pokušaja da se problem pijaće vode reši", no da je sada na pomolu konačno rešenje.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.