Janjić: Zrenjanin će imati zdravu pijaću vodu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2014, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjić: Zrenjanin će imati zdravu pijaću vodu

Zrenjaninci će zdravu pijaću vodu iz gradskog vodovoda imati do kraja 2015. godine, rekao je danas za agenciju Beta zamenik gradonačelnika Čedomir Janjić. Prema njegovim rečima, rešenje za to postoji, ali će detalji biti izneti na nekoj od narednih sednica Skupštine grada.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zrenjanin će imati zdravu pijaću vodu do kraja 2015.

Izvor: Beta, 16.Apr.2014

ZRENJANIN, 16. aprila 2014. (Beta) - Zrenjaninci će zdravu pijaću vodu iz gradskog vodovoda imati do kraja 2015. godine, rekao je u sredu agenciji Beta zamenik gradonačelnika Čedomir Janjić...Prema njegovim rečima, rešenje za to postoji, ali će detalji biti izneti na nekoj od narednih sednica...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.