Zrenjanin: Smenjivanje direktora Vodovoda prva velika pobeda opozicije

Izvor: Radio 021, 15.Jun.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: "Smenjivanje direktora Vodovoda prva velika pobeda opozicije"

Narodna stranka u Zrenjaninu saopštila je da je Skupština Zrenjanina smenila direktora JKP "Vodovod i kanalizacija" Ivana Devića, posle zahteva opozicije i pokretanja akcija za njegovo smenjivanje.

Narodna stranka pokrenula je s drugim opozicionim partijama okupljenim u Građanskoj inicijativi "Zajedno za vodu" inicijativu za smenjivanje Devića.

"Ovo je naša prva velika pobeda u Zrenjaninu. Nastavićemo borbu za sve dok građani ne budu mogli da piju ispravnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vodu iz svojih česmi u svojim domovima", izjavila je poverenica Narodne stranke za Zrenjanin Nataša Velemir.

Ona je najavila i akcije za rešavanje problema kafilerije, obilaznice oko Zrenjanina, kao i pokretanje peticija za ukidanje privatnih izvršitelja.

Odbornici Skupštine grada Zrenjanina su na današnjoj sednici lokalnog parlamenta, većinom glasova, razrešili Ivana Devića dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“.

Predlog rešenja o razrešenju direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ dostavljen je u toku sednice, a za vreme zasedanja stigla je i pisana ostavka Ivana Devića, u kojoj je, kako je rekao predsednik Skupštine grada Oliver Mitrović, naveo da ostavku podnosi iz ličnih razloga.

Za v.d. direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ imenovan je diplomirani ekonomista Predrag Bodiroga, dosadašnji izvršni direktor u ovom komunalnom preduzeću.

Autor: Beta, Zrenjaninski

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.