Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Maj.2023, 11:32

Zrenjanin: Raspisan Javni poziv za dodelu pomoći za kupovinu seoske kuće sa okućnicom za povratnike po osnovu sporazuma o readmisiji

ZRENJANIN – Poverenik za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina Vjerka Hrubik uputila je obaveštenje o raspisivanju Javnog poziva za povratnike po osnovu sporazuma o readmisiji iz Nemačke ili drugih zemalja Evropske unije, koji poseduju dokumentaciju kojom dokazuju boravak odnosno dobrovoljni povratak iz Nemačke ili drugih zemalja Evropske unije sa prebivalištem na teritoriji […]
Vest Zrenjanin: Raspisan Javni poziv za dodelu pomoći za kupovinu seoske kuće sa okućnicom za povratnike po osnovu sporazuma o readmisiji objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Zrenjanin: Raspisan javni poziv za kupovinu kuća na selu povratnika iz EU

Izvor: Danas, 12.Maj.2023

Kancelarija poverenika za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina obavestila je danas javnost i povratnike po osnovu sporazuma o readmisiji, da je raspisan javni poziv za dodelu pomoći za kupovinu seoske kuće.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.