Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Nov.2023, 13:36

Zrenjanin: Puštanjem 27 naradžastih gerbera u vodu odata pošta ženama žrtvama nasilja

ZRENJANIN – Povodom globalne kampanje “16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama”, sa Malog mosta danas je simbolično pušteno u vodu 27 narandžastih gerbera i minutom ćutanja odata pošta svim ženama, žrtvama nasilja u našoj zemlji tokom ove godine. Događaj je održan u organizaciji Ženske odborničke mreže Skupštine grada Zrenjanina, Centra za socijalni rad i […]
Vest Zrenjanin: Puštanjem 27 naradžastih gerbera u vodu odata pošta ženama žrtvama nasilja objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zrenjanin: Sa Malog mosta spušteni narandžasti gerberi u znak sećanja na žene žrtve nasilja

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Nov.2023

U okviru globalne kampanje "16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama" danas je sa zrenjaninskog Malog mosta u jezero simbolično spušteno 27 narandžastih gerbera i minutom ćutanja odata pošta svim ženama, žrtvama nasilja u Srbiji od početka godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Tribina „Zajedno u borbi protiv nasilja“ u Кulturnom centru Inđija

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Nov.2023

INĐIJA – U četvrtak, 30. novembra 2023. godine sa početkom u 17.00 časova, u velikoj sali Кulturnog centra Inđija održaće se tribina „Zajedno u borbi protiv nasilja“. Na tribini će govoriti predstavnici iz Osnovnog javnog tužilaštva, Policijske stanice Inđija i Centra za socijalni rad...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.