Zrenjanin: Održan šesti Sajam obrazovanja

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Održan šesti Sajam obrazovanja

U Kulturnom centru Zrenjanina juče je održan šesti Sajam obrazovanja koji je posetilo nekoliko stotina zrenjaninskih srednjoškolaca.

Na sajmu se svojim studijskim programom predstavilo 16 fakulteta i viših škola iz cele zemlje.

Maturanti su tako mogli da saznaju šta ih očekuje ako upišu Tehnološko - metalurški, Saobraćajni, Ekonomski fakultet u Beogradu, kao i Singidunum, zatim Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, Filozofski, Poljoprivredni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i tehnološki fakultet u Novom Sadu, Pravni fakultet za privredu i pravosuđe, Fakulet za sport i turizam, Fakultet za evropsko - pravne studije u Novom Sadu, Učiteljski fakultet na mađarskom nastavnom jeziku u Subotici, Visoku školu strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera u Subotici, Megatrend u Zrenjaninu, Educons Uni u Zrenjaninu, kao i "Mihajlo Pupin" i Visoku tehničku školu strukovnih studija u Zrenjaninu.

Srednjoškolcima je predstavljeno šta ih očekuje na pomenutim fakultetima, studentski domovi u kojima mogu biti smešteni i sve što je u vezi sa budućim studijama.

Autor: Zrejnaninske.com

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.