Zrenjanin: Održan šesti Sajam obrazovanja

U Kulturnom centru Zrenjanina juče je održan šesti Sajam obrazovanja koji je posetilo nekoliko stotina zrenjaninskih srednjoškolaca.
Na sajmu se svojim studijskim programom predstavilo 16 fakulteta i viših škola iz cele zemlje. 
 
Maturanti su tako mogli da saznaju šta ih očekuje ako upišu Tehnološko - metalurški, Saobraćajni, Ekonomski fakultet u Beogradu, kao i Singidunum, zatim Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, Filozofski, Poljoprivredni i tehnološki fakultet u Novom Sadu, Pravni fakultet za privredu i pravosuđe, Fakulet za sport i turizam, Fakultet za evropsko - pravne studije u Novom Sadu, Učiteljski fakultet na mađarskom nastavnom jeziku u Subotici, Visoku školu strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera u Subotici, Megatrend u Zrenjaninu, Educons Uni u Zrenjaninu, kao i "Mihajlo Pupin" i Visoku tehničku školu strukovnih studija u Zrenjaninu.
 
Srednjoškolcima je predstavljeno šta ih očekuje na pomenutim fakultetima, studentski domovi u kojima mogu biti smešteni i sve što je u vezi sa budućim studijama.
 
Autor: Zrejnaninske.com

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina