Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2011, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ubistvo bivše supruge 30 godina zatvora

ZRENJANIN -

U Višem sudu u Zrenjaninu na 30 godina zatvora osuđen je Goran Božić (43) iz Boke, zbog ubistva bivše nevenčane supruge Snežane Popadić (43), izjavila je danas Tanjugu portparol tog suda Branislava Golijanin.

Krivično delo teško ubistvo desilo se 18. juna ove godine u 22.30 časova, posle verbalne prepirke u nekadašnjoj zajedničkoj kući, u ulici Železnička stanica bb.

Posle prepirke, Božić je Snežanu Popadić, s kojom je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bio u nevenčanom braku od 1995. do decembra 2009. godine, tukao, vukao po podu, a zatim je oborio na krevet u spavaćoj sobi i počeo da je davi rukama, usled čega je došlo do zatvaranja disajnih puteva i ugušenja.

Za vreme trajanja vanbračne zajednice, Božić je u više navrata tukao suprugu, sa kojom ima maloletno dete (15).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA UBISTVO BIVŠE SUPRUGE 30 GODINA ZATVORA

Izvor: Kurir, 19.Dec.2011

Goran Božić (43) iz Boke osuđen je u Višem sudu u Zrenjannu na 30 godina zatvora zbog ubistva bivše nevenčane supruge Snežane Popadić (43)..ZRENJANIN - U Višem sudu u Zrenjannu na 30 godina zatvora osuđen je Goran Božić (43) iz Boke, zbog ubistva bivše nevenčane supruge Snežane Popadić...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.