Za pokriveni bazen u Zrenjaninu 60 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2010, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za pokriveni bazen u Zrenjaninu 60 miliona dinara

ZRENJANIN -

Iz budžeta grada Zrenjanina na račun Direkcije za izgradnju grada biće usmereno 60 miliona dinara namenjenih rekonstrukciji pokrivenog gradskog bazena, zabranjenog za upotrebu rešenjem građevinske inspekcije.

"Kanatac na bazen", u gradu sportova sa bogatom plivačkom tradicijom i sadašnjim brojnim vrhunskim plivačima, usledio je zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << opasnosti po život i zdravlje sportista i rekreativaca.

Novac za popravku, odobren juče trećim rebalansom gradskog budžeta, neće biti dovoljan za završetak radova u bazenu sa propalim dnom, trulom armaturom i drugim nedostacima, pa je neizvesno kada će reprezentativci Ivan Lenđer, Čaba Silađi i drugi vrhunski sportisti, sa desetinama i stotinama mladih takmičara ponovo zaplivati u svom gradu.

Pokriveni bazen u Sportskom centru "Jug" , dimenzija 33x25 metara, izgrađen je 1981. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.