ZR: Uhapšen zbog utaje poreza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2017, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZR: Uhapšen zbog utaje poreza

Zrenjaninac P.I. (36) uhapšen je zbog sumnje za utaju poreza i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja čime je oštetio budžet Srbije za oko 777.000 dinara, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zrenjanina.

P. I. se tereti da je kao odgovorno lice taksi udruženja doveo u zabludu Gradsku upravu Zrenjanina da izda rešenja za taksi legitimacije za 23 vozača na osnovu lažno sačinjenog ugovora o >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radu, navodi se u saopštenju.

"Takođe se sumnja da kako bi delimično izbegao plaćanje poreza na dobit pravnih lica u poslovnim knjigama nije evidentirao sav ostvareni prihod i da je tako oštetio budžet Srbije za 776.967dinara", piše u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zrenjaninac osumnjičen za utaju poreza od oko 777.000 dinara

Izvor: RTS, 05.Apr.2017

. Građanin Zrenjanina P. I. (36) uhapšen je zbog sumnje za utaju poreza i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja čime je oštetio budžet Srbije za oko 777.000 dinara, saopšteno je iz PU Zrenjanina.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.