Pucnjava kod Gradske pijace u Jagodini, ranjena žena

Izvor: RTS, 05.Apr.2017, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava kod Gradske pijace u Jagodini, ranjena žena

Na jagodinskoj zelenoj pijaci iz pištolja je ranjena sredovečna žena. Posle višesatne operacije lekari su procenili da je ona van životne opasnosti. Uhapšen napadač kojeg je ranjena žena više puta prijavljivala za pretnje, javlja dopisnik RTS-a.
Na ženu je, kako očevici navode, pucao stariji čovek za koga kažu da je sa ranjenom ženom pre više godina bio u vanbračnoj emotivnoj vezi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Ona ga je više puta prijavljivala za pretnje. U trenutku kada joj je prišao ona je na inprovizovanoj tezgi ispred ulaza u pijacu prodavala ukrase i nalepnice za jaja", rekla je za RTS prodavačica cveća koja se nalazila u blizini.
Povređena žena je odmah prebačena u jagodinsku bolnicu. Tamo je operisana a lekari procenjuju da je van životne opasnosti.
Policija je odmah uhapsila izvršioca tog zločina, kome se pri pokušaju da ponovo puca u svoju žrtvu zaglavio metak u cevi pištolja.
U saopštenju policije se navodi da je uhapšen N. A. (1954) iz Jagodine. Njemu je po odobrenju višeg javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 sati i on će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu
 
 
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jagodina: Muškarac upucao ženu kod pijace

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2017

Jedna žena upucana je jutros u 10.55 časova kod Gradske pijace u Nušićevoj ulici u Jagodini, rekla je Tanjugu portparol policijske uprave u tom gradu Gordana Cvetić...Na ženu je pucao muškarac, koji je odmah uhapšen, dok je ranjena prebačena u Opštu bolnicu u Jagodini...Motivi ove pucnjave...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.