Izvor: KraljevoPress.com, 13.Mar.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrnjačka Banja: Termalne vode za grejanje objekata

Svečano puštanje u rad Centralnog sistema za grejanje obnovljivim izvorima energije, koji je realizovan u okviru projekta "Uvođenje obnovljivih izvora energije u PU "Radost2, Ugostiteljsko turisticku skolu i Gimnaziju Vrnjačka Banja", zakazano je za četvrtak, 15. mart, u 11 časova, u objektu PU "Radost", saopšteno je danas iz kabineta predsednika Opstine Vrnjačka Banja.
Projekat se realizuje zahvaljujuci >> Pročitaj celu vest na sajtu KraljevoPress.com << finansijskoj podrsci Fonda za zastitu životne sredine, donaciji firme "Termo Solar" iz Slovačke i preduzeca "Energo Pro Teh" iz Zrenjanina, koje je izradilo potrebnu dokumentaciju.

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.