Izvor: CrnaHronika.rs, 15.Dec.2012, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač automobila poginuo u sudaru sa autobusom

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći na putu između mesta Novi Bečej i Novo Miloševo, saopštila je danas Policijska uprava u Zrenjaninu.U nesreći, sinoć oko 22 sata, poginuo je G.P. (25) iz Novog Miloševa, navodi se u saopštenju.
Nesreća se dogodila kada je vozač automobila “opel vektra” G.P. izgubio kontrolu i udario u autobus “Bečejprevoza” kojim je upravljao A. M. iz Bočara. Od zadobijenih povreda vozač automobila preminuo je na putu do Doma zdravlja u Novom Bečeju, dok je putnik u automobilu M.P. (36) zadobio lake povrede.
Uviđaj su izvršili istražni sudija Osnovnog suda u Zrenjaninu, zamenik Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i policijski službenici.
Izvor: blic
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Povezane vesti

Vozač automobila poginuo u sudaru sa autobusom kod Novog Bečeja

Izvor: Blic, 15.Dec.2012

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći na putu između mesta Novi Bečej i Novo Miloševo, saopštila je danas Policijska uprava u Zrenjaninu...U nesreći, sinoć oko 22 sata, poginuo je G.P. (25) iz Novog Miloševa, navodi se u saopštenju...Nesreća se dogodila kada je vozač automobila "opel...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.