Izvor: Blic, 05.Mar.2024, 13:22

VOZIO PIJAN I BEZ DOZVOLE KAMION Policija u Zrenjaninu zaustavila vozača, a onda je otkrila nešto zbog čega mu je VOZILO odmah oduzeto!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu zaustavili su vozača (53) koji je vozio kamion bez vozačke dozvole koja mu je u ranijem periodu oduzeta, za vreme trajanja zabrane upravljanja vozilom i sa 0,93 promila alkohola u organizmu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozio kamion bez dozvole, koja mu je ranije oduzeta, i pod uticajem alkohola

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu zaustavili su pedesettrogodišnjeg vozača kamiona koji je vozio bez vozačke dozvole koja mu je u ranijem periodu oduzeta, za vreme trajanja zabrane upravljanja vozilom i sa 0,93 promila alkohola u organizmu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Policajci zaustavili "reno" u Aleksincu, a kada su pogledali u bazu podataka odmah su morali da mu zaplene vozilo

Izvor: Blic, 05.Mar.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu isključili su iz saobraćaja tridesetjednogodišnjeg muškarca koji je u okolini Aleksinca upravljao „renoom“ bez položenog vozačkog ispita.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.