VARAO ŽENU SA KOMŠINICOM, PA MU KOMŠIJA PRESUDIO! Detalji ubistva kod Zrenjanina

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 13:57

VARAO ŽENU SA KOMŠINICOM, PA MU KOMŠIJA PRESUDIO! Detalji ubistva kod Zrenjanina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, uhapsili su muškarca (48) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom.

Muškarac (54) iz Perleza, kojeg je, kako se sumnja, ubio komšija (48), biće sahranjen sutra. On je iza sebe ostavio suprugu i dvoje velike dece, a prema rečima njegovog zeta, stradao je naivno.

- On je bio dobar čovek, voleo je da popije kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i svaki seljak ovde. Stradao je naivno. Ima ženu ovde u kući, dvoje velike dece, oboje preko 20 godina, majku bolesnu. Žena kuka, ne može sebi da dođe, ne zna šta će sada, a majka viče da neće ovo preživeti. Čekamo da nam jave kada je sahrana, trebalo bi sutra da bude - kaže on za Telegraf.

Navodi da su se oni družili i da je sukob između njih dvojice počeo na Aranđelovdanu.

- On je zvao komšiju na slavu, tu se posvađali. U sve je ušao naivno, kažu da se jeste viđao sa njegovom ženom, ali mi nismo znali šta se među njima tačno dešava. On je to krio, njegova žena to nije znala, sad iz kuće neće da izađe od sramote. Njih dvojica su bili dobri baš, ne znam šta mu bi, ali eto, desilo se šta se desilo.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u subotu uveče nakon kraće svađe. Prvo je došlo do tuče između njih dvojice, pa je, kako se sumnja, komšija potegao nož i ubo ga.

On se sumnjiči da je u subotu, u večernjim časovima, u dvorištu kuće u okolini Zrenjanina nožem naneo povrede pedesetčetvorogodišnjem muškarcu, a zatim ga je automobilom dovezao i ostavio ispred Doma zdravlja u Titelu.

Povređeni muškarac je prevezen u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu, gde je preminuo.

Po naredbi Višeg javnog tužilaštva telo je poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti danas priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

(Srbija Danas/Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HAOS NA SPLAVU U SMEDEREVU! Udarao pesnicama i nogom mladića (25), pa izudarao i momka koji je pokušao da ga ZAUSTAVI!

Izvor: Blic, 25.Dec.2023

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu je dalo saglasnost za zadržavanje S.P. (30) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda i krivično delo nasilničko ponašanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.