Uhapšena još četvorica, oštetili Zrenjanin za 107 miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2009, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena još četvorica, oštetili Zrenjanin za 107 miliona

ZRENJANIN - Policija je privela četiri osobe iz Zrenjanina zbog sumnje da su oštetili tu opštinu za 107 miliona dinara, a sebi pribavili protivpravnu korist od 200.000 evra, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Istražnom sudiji Posebnog odeljenja Okružnog suda u Beogradu danas su privedeni koordinator u oblasti privrede i rada javnih preduzeća opštine Zrenjanin Ivan Dević i još tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bivša lokalna funkcionera.

To su tri bivša direktora Direkcije za izgradnju grada Zrenjanina Laslo Fuksa, Božidar Đurica i Milorad Ponoćka, svi iz Zrenjanina, precizirao je MUP.

Oni su osumnjičeni da su od januara 2006. do marta 2008. godine počinili krivična dela zločinačko udruživanje i zloupotreba službenog položaja.

Hapšenje je nastavak policijske akcije započete 1. oktobra prošle godine, kada je, uz gradonačelnika Zrenjanina Gorana Kneževića, uhapšeno još 10 osoba zbog sumnje da su oštetili budžet grada za oko 3,5 miliona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.