Udruženje poljoprivrednika Banata dobilo proces sa firmom „Food planet“

Izvor: Danas, 21.Jan.2019, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženje poljoprivrednika Banata dobilo proces sa firmom „Food planet“

Banatski ratari isterali su pravdu pred Upravnim sudom u Novom Sadu, gde su pokrenuli parnicu za ocenu odluke kojom je 900 hektara državne zemlje u više katastarskih opština Grada Zrenjanina dato u zakup zrenjaninskoj firmi "Food planet" na 30 godina. Članak Udruženje poljoprivrednika Banata dobilo proces sa firmom „Food planet“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Presuda u korist ratara zbog davanja državne zemlje u zakup investitorima

Izvor: Radio 021, 22.Jan.2019, 15:14

Banatski ratari dobili su spor pred Upravnim sudom u Novom Sadu, gde su pokrenuli parnicu za ocenu odluke kojom je 900 hektara državne zemlje dato u zakup zrenjaninskoj firmi "Food planet" na 30 godina...Sud je, kako ratari objašnjavaju za "Danas", poništio rešenje Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.